Ontdek ons uitzonderlijk aanbod voor starters

Het starten van eigen zaak is tegelijkertijd een fantastische en spannende ervaring. Een eigen zaak runnen vraagt veel tijd en energie, zowel voor als achter de schermen. Alle hulp is dan welkom. 

 

Wist u dat één op de twee klanten ervoor kiest om met een kaart of smartphone te betalen1?

Als startende ondernemer kan u natuurlijk niet achterblijven. Uw klanten willen hun aankopen snel en gemakkelijk kunnen betalen. Kies daarom voluit voor elektronische betalingen. Met ons voordelig startersaanbod neemt u meteen een vliegende start!

Onze betaaloplossingen zorgen voor een eenvoudige, veilige en snelle betalingservaring. U kan een betaalterminal huren of kiezen voor een alles-in-één oplossing, de zogenaamde Packs. 

Huur uw betaalterminal 12 maanden GRATIS*

Met onze huurformule kiest u voor een betaalterminal  en een apart abonnement voor uw transacties. Aan u de keuze om te bepalen welk type terminal het best bij u als startende ondernemer past: een toonbankterminal en/of een mobiele terminal.Kies uw alles-in-één oplossing: Complete Packs 5 maanden GRATIS*

Kiest u voor een alles-in-één oplossing dan zijn de betaalterminal, transacties  en aanvullende diensten inbegrepen. Met onze Packs nemen we dus het volledige betalingstraject voor onze rekening en hoeft u zich geen zorgen te maken over uw elektronische betalingen.

1Febelfin, online onderzoek uitgevoerd door onderzoeksbureau iVOX in opdracht van Febelfin in april 2019.
*Aanbod enkel geldig voor startende ondernemingen die minder dan één jaar bestaan.


Geïnteresseerd in ons startersaanbod?

Contacteer ons

Wij geven graag een antwoord op al uw vragen en bekijken samen met u welke oplossing voor u de beste is.

078 15 00 52

Wij contacteren u

Vul hieronder uw gegevens in :

Start meteen met elektronisch betalen

Hebt u al een keuze gemaakt? Wilt u graag een betaalterminal huren of genieten van de voordelen van een alles-in-één oplossing? Contacteer ons vandaag nog voor een prijs op maat. De prijzen variëren afhankelijk van het type terminal, het aantal transacties dat inbegrepen is… We bespreken met u de details zodat u de juiste keuze kan maken.

De voordelen van elektronisch betalen

Veiliger
Er is minder geld in omloop en het is minder zichtbaar. U hoeft niet langer naar de bank te gaan om grote sommen geld te storten en het vermindert het risico op overvallen.

Kostenbesparend
Cashgeld heeft veel verborgen kosten. Met elektronische betalingen staat het geld sneller op uw rekening.

 Gebruikersvriendelijker
Klanten willen hun aankopen zo snel mogelijk betalen en wachten niet graag aan de kassa. Elektronische betalingen zorgen voor minder wachtrijen omdat ze sneller zijn dan contante betalingen. Contactloos betalen bespaart zelfs nog meer tijd!

Bel ons vandaag nog of laat u bellen

file