FAQ over betaalterminals

Het aantal afgedrukte tickets na een Bancontact-transactie wijzigen (en hoe tickets uitschakelen) - MENU 4 4 4 wachtwoord X 5

1. Vanuit het basisscherm :

Druk op de MENU-toets (op de module aan de handelaarszijde. Indien er slechts één module aan de klantzijde is:                                                                             start met STOP dan OK dan MENU)

2. Op het volgende scherm :

Druk op « 4 BETAALKAARTEN»

3. Op het volgende scherm :

Druk op « 4 PARAMETERS»

4. Op het volgende scherm :

Druk op « 4 KAART PARAMETERS»

5. Op het volgende scherm :

Voer de laatste 4 cijfers van het terminalnummer in + Druk op OK (sticker met de TID op of onder de terminal)

6. Op het volgende scherm :

Druk op het gewenste nummer (kaarttype)

7. Op het volgende scherm :

Druk op « 5 TICKET»

8. Op het volgende scherm :

Selecteer EEN, TWEE of GEEN door op een van de knoppen onderaan het scherm te drukken

9. Herhaal dezelfde stappen voor elke gewenste kaartsoort.

10. Opmerking: Als u TWEE tickets selecteert, wordt de eerste automatisch afgedrukt na de transactie. Om de tweede af te drukken, gebruikt u de functietoets onderaan het scherm.