Wil u uw klanten het voordeel bieden van elektronisch betalen, maar hebt u nog geen terminal? Huurt u een Worldline-terminal en wil u een eenvoudige oplossing waarmee u de ontwikkeling van uw zaak beter kunt opvolgen?

Onze 5 Packs uit het Complete gamma hebben alles in huis wat u nodig hebt om vlot elektronische betalingen te aanvaarden: een vaste of mobiele betaalterminal met technische bijstand en een totaalpakket betaalschema's aangevuld met exclusieve diensten om u te helpen uw zaak goed op te volgen en samen met de Worldline experts marketingacties te ondernemen.

Profiteer nu van onze 5 Complete Packs: Complete Start Debit, Complete m-Start Debit, Complete Start, Complete m-Start, Complete Trust.

complete packAanvaardt u enkel betalingen via Bancontact? Wil u gebruikmaken van onze aanvullende diensten om u te helpen uw zaak beter op te volgen ? Dan zijn de Start Debit en m-Start Debit Packs iets voor u!  


Ontdek ze nu

 Aanvaardt u debetkaarten en kredietkaarten? Wil u gebruikmaken van onze aanvullende diensten om u te helpen uw zaak beter op te volgen ? Dan zijn de Start en m-Start Packs iets voor u!


Ontdek ze nu

 

Complete Trust

Aanvaardt u debetkaarten en kredietkaarten? Wil u een unieke service genieten en uw klanten nog beter aan u binden met behulp van krachtige en gepersonaliseerde marketingtools? Dan is het Complete Trust Pack iets voor u!

Ontdek het nu