Nieuw: Xengo Start
De mobiele terminal, nu zonder maandelijkse kosten
Ontdek alle voordelen

              
Worldline steunt de Digital Payment Day

                
Febelfin lanceert op zaterdag 11 mei de eerste editie van Digital Payment Day, een initiatief om elektronisch betalen in België een extra duwtje in de rug te geven. Als partner steunt ook Worldline volop deze actie.

Meer informatie

Worldline
& SIX Payment Services
De nieuwe Europese betaalkampioen

              
Betaaloplossingen op uw maat

                
Het leven van uw klanten verbeteren, dat is onze betaaltools afstemmen op hun noden. En niet omgekeerd. Snel, krachtig en veilig ... Onze producten zijn uw oplossingen, dus laten we er samen aan bouwen! 

Onze oplossingen

call center employees

 

 

cards icon

Hulp op elk moment

Een technische vraag? Een probleem met uw factuur? Informatie over onze aanbiedingen nodig?  Onze experts staan voor u klaar!

NEEM CONTACT MET ONS OP!

Nieuws

Uw oude terminal gaat met pensioen: laatste kans om ze te vervangen

U rekent op Worldline voor eenvoudige en veilige elektronische betalingen. En dat is terecht, want Worldline investeert voortdurend in modernisering en innovatie. De eerste prioriteit is steeds om veilige transacties te verzekeren, en u en uw klanten zo de beste betaalervaring te bezorgen.

Naast de wil om de beste service aan te bieden, is Worldline gebonden aan alle geldende veiligheidsregels. Een van deze regels is PCI (Payment Card Industry).

Inderdaad, PCI stelt dat alle terminals van type PCI. 1.X, zoals XENTA en XENTISSIMO, uit de markt gehaald moeten worden om veiligheidsproblemen te vermijden. 
Lees meer

Investeringsaftrek
Meer weten

Aanpassing van onze formules
Meer weten

Keuze van betaalmerk
Meer weten