Ontdek nu ons exclusief startersaanbod.

Een eigen zaak is fantastisch en spannend tegelijk. Elk duwtje in de rug doet dan ongelooflijk veel deugd. Wij doen dit graag met een uitzonderlijk startersaanbod zodat u meteen een goede start maakt.

Met onze betaaloplossingen bent u zeker van eenvoudige, veilige en snelle transacties. U besteedt minder tijd aan administratieve taken en bovendien is het naast voordeliger, ook nog eens gemakkelijker voor uw klanten.  

 

Neem een vliegende start met een van onze betaaloplossingen en ontdek ons uniek aanbod voor starters

12 maanden GRATIS huur

Dankzij de Go-Formule betaalt u gedurende 12 maanden niets voor de huur van uw betaalterminal. Dit omvat de verzending van de terminal, dagelijkse updates, assistentie via e-mail en andere optionele, aanvullende diensten.

2 maanden GRATIS Pack

Maak u het leven gemakkelijker met een Pack dat betaalterminal, technische bijstand, een volume Bancontact- en kredietkaarttransacties, en andere aanvullende diensten bundelt.

Contact ons voor meer info.

 

 

Start meteen met elektronisch betalen

Op zoek naar een gepersonaliseerde prijs? Contacteer ons vandaag nog voor meer informatie. De prijzen variëren wat afhankelijk van uw keuze, het aantal transacties, een gehuurde of gekochte terminal,…

Bel ons vandaag nog of laat u bellen

terminal

Uitzonderlijk aanbod voor starters

Contacteer ons

Wij geven graag een antwoord op al uw vragen en bekijken samen met u welke oplossing voor u de beste is.

078 15 20 37

Wij contacteren u

Vul hieronder uw gegevens in :